Trucking Jobs New Driver Jobs Flatbed Jobs Tanker Jobs Refrigerated Jobs Auto Hauler Jobs
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 27 of 27
  1. #21
    Bobtail Member
    Member Since
    Feb 2014
    Trucker?
    6 Years
    Posts
    37
    Thanks
    12
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Finally solved the problem. There were 14 wires on ecm plug by plastic covering. When they assembled in factory did not put any other protection on wires like tape, just plastic pipe. Found corrosion on broken wires. Fixed by small shop in chicago. Its shame to freightliner dealer who could not find anything and just me charged money for doing nothing.


  2. The Following User Says Thank You to simon999 For This Useful Post:


  3. #22
    Light Load Member 05 FreightShaker's Avatar
    Member Since
    Jan 2013
    Location
    Houston
    Trucker?
    7 Years
    Posts
    265
    Thanks
    53
    Thanked: 29 Times
    Quote Originally Posted by simon999 View Post
    Finally solved the problem. There were 14 wires on ecm plug by plastic covering. When they assembled in factory did not put any other protection on wires like tape, just plastic pipe. Found corrosion on broken wires. Fixed by small shop in chicago. Its shame to freightliner dealer who could not find anything and just me charged money for doing nothing.
    Thats good news! Now you can go ahead and make some money!

  4. #23
    Heavy Load Member
    Member Since
    Jul 2011
    Location
    Concord,NC
    Trucker?
    14 Years
    Posts
    841
    Thanks
    99
    Thanked: 387 Times
    Good deal!!!

  5. #24
    Light Load Member
    Member Since
    Apr 2013
    Trucker?
    4 Years
    Posts
    71
    Thanks
    43
    Thanked: 18 Times
    Do you have any info on the shop you used?

  6. #25
    Bobtail Member
    Member Since
    Feb 2014
    Trucker?
    6 Years
    Posts
    37
    Thanks
    12
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by mgrantes View Post
    Do you have any info on the shop you used?
    J&j truck repair, 7087431939

  7. #26
    Bobtail Member
    Member Since
    Mar 2014
    Location
    North Bergen, NJ
    Trucker?
    13 Years
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked: 0 Times
    I have a 2007 Columbia the truck drops oil press gauge ,water temp gauge as well ,the fan clutch goes on together with check engine light not to mention a massive power loss, it won go over 15 MPH then it goes back to normal.even at idle it would go back and forth with this failure I replace both ECM wiring harness and the one that goes from batteries to ECM I don't know what to do anymore please help.Thanks in advance.

  8. #27
    Bobtail Member
    Member Since
    Feb 2014
    Trucker?
    6 Years
    Posts
    37
    Thanks
    12
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by RTSTRANSPORT View Post
    I have a 2007 Columbia the truck drops oil press gauge ,water temp gauge as well ,the fan clutch goes on together with check engine light not to mention a massive power loss, it won go over 15 MPH then it goes back to normal.even at idle it would go back and forth with this failure I replace both ECM wiring harness and the one that goes from batteries to ECM I don't know what to do anymore please help.Thanks in advance.
    Maybe wiring bad to ecm or faulty ecm

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •