1998 T2000 Electrical Problems

Discussion in 'Kenworth Forum' started by rshackleford, Dec 8, 2011.

  1. rshackleford

    rshackleford Bobtail Member

    27
    1
    Nov 30, 2010
    0
    My T2000 has a electric problem somewhere. The odometer is intermittent, the cruise won't work, and the jake brake doesn't work.

    Anyone have any ideas?

    Can anyone help me find an electric schematic for the truck?
     
  2. Truckers Report Jobs

    Trucking Jobs in 30 seconds

    Every month 400 people find a job with the help of TruckersReport.

  3. Oscar the KW

    Oscar the KW No Filter

    11,738
    24,996
    May 19, 2011
    0
    Electrical problems are the worst. First thing I would do is check every ground coming off every harnes you can get to. Make sure they are clean. I can't think of anything else that those three things would have in common. But I'm no expert.
     
  4. Sparkz

    Sparkz Light Load Member

    76
    15
    Jul 10, 2011
    New Zealand
    0
    If speedo reads, but odometer doesn't I would suspect a gauge fault.

    Check the clutch switch. If this is stuck on, the cruise and Jakes wont work.
     
  5. rshackleford

    rshackleford Bobtail Member

    27
    1
    Nov 30, 2010
    0
    It could be two separate problems though.
     
  6. cowcatcher

    cowcatcher Light Load Member

    You have two different problems.
     
  • Truckers Report Jobs

    Trucking Jobs in 30 seconds

    Every month 400 people find a job with the help of TruckersReport.

  • Draft saved Draft deleted