Kenworth T680

Discussion in 'Trucks [ Eighteen Wheelers ]' started by TruckerPete1990, May 22, 2022.

  1. TruckerPete1990

    TruckerPete1990 Road Train Member

    8,252
    4,597
    Jul 16, 2012
    Gentry Arkansas
    0
    Does anyone know where the Chassis node on a 2014 T680 is? Trying to check connections to fix a lighting issue and i feel thats the best spot to check...
     
  2. Truckers Report Jobs

    Trucking Jobs in 30 seconds

    Every month 400 people find a job with the help of TruckersReport.

  3. Goodysnap

    Goodysnap Road Train Member

    2,942
    6,857
    Jul 12, 2017
    0
    Most often under the cab below driver feet area just behind the LF cab mount outside of frame. Might also be between the frame rails behind the trans but ahead of the first drive axle. Black module 3 connectors labeled A,B and C.

    VIN can narrow it down
     
  4. TruckerPete1990

    TruckerPete1990 Road Train Member

    8,252
    4,597
    Jul 16, 2012
    Gentry Arkansas
    0
    Last 6 is 415812 I'm not finding it lol
     
  5. spsauerland

    spsauerland Road Train Member

    4,195
    10,653
    May 31, 2010
    West Harrison, In
    0
  6. TruckerPete1990

    TruckerPete1990 Road Train Member

    8,252
    4,597
    Jul 16, 2012
    Gentry Arkansas
    0
    Think I found it. Thank you maybe you will know this then.
    Went thru a major rain storm where I could barely see for like 50-80 miles.
    Now all sudden my blinkers only work soon as I turn key on till its cycle is done then stops working. But only the ones next to the headlights. All my others work fine. I did find a small rub in the harness for headlights that controls the blinkers fixed that still doing it.
    4 ways work perfect and so does my light test switch.

    Also best way to remove the plugs so I don't damage em?
     

    Attached Files:

  7. Goodysnap

    Goodysnap Road Train Member

    2,942
    6,857
    Jul 12, 2017
    0
    Spray the connectors with dish soap and water solution. Blow off with compressed air. Then spray them again and remove slow and steady while wiggling out.

    If you force them the plastic bales/ slides will break.
     
  8. TruckerPete1990

    TruckerPete1990 Road Train Member

    8,252
    4,597
    Jul 16, 2012
    Gentry Arkansas
    0
    Found the issue which is very weird. The night this all happen had lots of lighting with 2 very very close to the right pretty much 2 lanes away. Found my LED headlight was causing the issue. unplugged it and was working fine. So plugged it back in did it again unplug it worked fine. Put a whole new LED headlight in and everything is perfect now. I Will be replacing the whole harness for the hood and chassis harness though as i did some patch work on some spots that where rubbed. That hood harness on the T680 is very very bad about rubbing though.
     
  9. Another Canadian driver

    Another Canadian driver Road Train Member

    1,049
    3,809
    Nov 14, 2021
    ALBERTA
    0
    Do you know how much it'll cost?
    That harness it's not cheap.
     
  10. TruckerPete1990

    TruckerPete1990 Road Train Member

    8,252
    4,597
    Jul 16, 2012
    Gentry Arkansas
    0
    Haven't priced it yet i did a patch job on it. I Know the hood harness is like $450.. I Already replaced it less then a year ago and its rubbed already. Seems to be a common issue. Chassis harness i found a couple on ebay for $1500 so maybe my patch will last a bit xD
     
  11. Another Canadian driver

    Another Canadian driver Road Train Member

    1,049
    3,809
    Nov 14, 2021
    ALBERTA
    0
    Are you getting a shrink wrap around it?
    Or it's totally exposed to elements?
     
  • Truckers Report Jobs

    Trucking Jobs in 30 seconds

    Every month 400 people find a job with the help of TruckersReport.

  • Draft saved Draft deleted