Right turn signal not working on chassis

Discussion in 'Heavy Duty Diesel Truck Mechanics Forum' started by CG514, Sep 23, 2020.

  1. CG514

    CG514 Bobtail Member

    2
    0
    Sep 23, 2020
    0
    I've got a problem with right turn signal not working on any chassis that I have used the past couple of days. I tested the pig tail that connects to the chassis and did not get a signal on it like I would for the left turn signal. I then tried it from the plug coming from the cab and also no signal from the tester on right turn signal. I tried to see of i could open up to see if there was a loose wire but couldn't figure out how to open it without having to cut it. I uploaded pictures to see what im talking about. I also checked fuses with the tester and all were good. Can I open up this plug in the pictures to check the wires or will that mess it and will have to replace it? Is there somewhere else i can check before opening up the plug in the pictures. Any help would be greatly appreciated.
     

    Attached Files:

  2. Truckers Report Jobs

    Trucking Jobs in 30 seconds

    Every month 400 people find a job with the help of TruckersReport.

  3. Smellfunny

    Smellfunny Heavy Load Member

    991
    458
    Jan 28, 2012
    South Carolina
    0
    Not sure what truck that is but you should be able to follow that end back a little ways (not far) and it will unplug there.
     
  4. CG514

    CG514 Bobtail Member

    2
    0
    Sep 23, 2020
    0
    It's a 2013 kenworth t660
     
  5. Smellfunny

    Smellfunny Heavy Load Member

    991
    458
    Jan 28, 2012
    South Carolina
    0
    I have only had issues with that plug on International trucks but if they are similar and my memory is right it should go down about a foot or so and unplug there. But it may be different on KW.
     
  • Truckers Report Jobs

    Trucking Jobs in 30 seconds

    Every month 400 people find a job with the help of TruckersReport.

  • Draft saved Draft deleted