Didn't know where to put this

Discussion in 'Truck Forum Information Center' started by Scvready, Feb 14, 2018.

  1. Truckermania

    Truckermania Heavy Load Member

    978
    1,202
    Oct 13, 2011
    Sturgis,SD
    0
    I have been having that problem lately too. It does not seem to be limited to this site though. I use SwiftKey keyboard on my phone. Any chance you use that too. I might disable it and go to the stock keyboard and see if that helps.
     
    bullhaulerswife Thanks this.
  2. Scvready

    Scvready Light Load Member

    231
    172
    Dec 16, 2017
    Louisiana
    0
    Yes I do... Good thinking I'll try that!
     
    bullhaulerswife and Truckermania Thank this.
  3. tinytim

    tinytim Road Train Member

    4,877
    11,483
    Oct 29, 2007
    Northern Ontario
    0
    Nope pno porbelms tpying respnoess here.
     
    buddyd157 and Scvready Thank this.
  4. Scvready

    Scvready Light Load Member

    231
    172
    Dec 16, 2017
    Louisiana
    0
    :biggrin_25523:
     
  5. Truckermania

    Truckermania Heavy Load Member

    978
    1,202
    Oct 13, 2011
    Sturgis,SD
    0
    I switched back to the stock keyboard and that seems to have fixed the problem. Its too bad as I really liked Swiftkey. Maybe they will fix it sometime soon.
     
    Scvready Thanks this.
  6. Pumpkin Oval Head

    Pumpkin Oval Head Road Train Member

    1,624
    1,003
    Jun 24, 2010
    Scranton PA
    0
    i just turned off autocorrect on my ipad...i think i like it off
     
    buddyd157 and Scvready Thank this.
  7. DUNE-T

    DUNE-T Road Train Member

    4,295
    7,772
    May 10, 2015
    Detroit, MI
    0
    I have this problem too, thought it's just autocorrect, but apparently it's not.
     
  8. Scvready

    Scvready Light Load Member

    231
    172
    Dec 16, 2017
    Louisiana
    0
    Yeah I just bought a laptop and that seems to fix it
     
    buddyd157 Thanks this.
  • Draft saved Draft deleted