Headlight issues 1991 379

Discussion in 'Trucking Electronics, Gadgets and Software Forum' started by Coolbreezin, Feb 3, 2020.

  1. Coolbreezin

    Coolbreezin Light Load Member

    205
    138
    Jun 11, 2016
    Florida
    0
    Hello all. I have a 1991 379. I have four individual headlights and all seemed well until recently. Both low beams work but when I turn my high beams on the driver side both lights don't work, but on my passenger side both lights do work. Any suggestions where I should start looking?
     
  2. Deere hunter

    Deere hunter Heavy Load Member

    712
    1,830
    Aug 5, 2017
    0
    Put two new lights in the driver side
     
    062, Bean Jr. and AModelCat Thank this.
  3. Ridgeline

    Ridgeline Road Train Member

    15,596
    60,378
    Dec 18, 2011
    Michigan
    0
    Check the wiring harness first, the one that goes to the lights on the hood from the frame, these wires flex every time you open the hood.
     
  4. Coolbreezin

    Coolbreezin Light Load Member

    205
    138
    Jun 11, 2016
    Florida
    0
    Will do. Thank you Ridgeline.
     
    Last edited: Feb 3, 2020
  5. Coolbreezin

    Coolbreezin Light Load Member

    205
    138
    Jun 11, 2016
    Florida
    0
    And how is this supposed to help?
     
  6. Deere hunter

    Deere hunter Heavy Load Member

    712
    1,830
    Aug 5, 2017
    0
    Because your bright light works off your dim light that’s why there’s three prongs on your dim light and two prongs on your bright light you asked I just gave my two cents if you don’t want to use it that’s fine with me!
    If it doesn’t work I’m sorry I have no other suggestions , Nothing ventured nothing gained!
     
  7. Coolbreezin

    Coolbreezin Light Load Member

    205
    138
    Jun 11, 2016
    Florida
    0
    Deere Hunter, your initial post sounded sarcastic. And it is common in forums for people to post things like that, so that's how I took it. Thank you for your information.
     
  8. Coolbreezin

    Coolbreezin Light Load Member

    205
    138
    Jun 11, 2016
    Florida
    0
    Problem found and fixed, broken wire. What a mess to work through.
     
  9. Deere hunter

    Deere hunter Heavy Load Member

    712
    1,830
    Aug 5, 2017
    0
    No problem been running 379’s for year have had that and other problems similar so if no wiring problems that’s usually the culprit!!!
    God Bless and happy trails!
     
  • Draft saved Draft deleted