New WSE Prostars

Discussion in 'Willis' started by Moose1958, Aug 5, 2012.

  1. Moose1958

    Moose1958 Road Train Member

    4,928
    4,406
    Dec 17, 2010
    Hampton Roads Va. area
    0
    I was just wondering if anybody that visits here has one yet. If so would you post what you think about it.
     
  2. teqntexas

    teqntexas Medium Load Member

    689
    545
    Jan 25, 2012
    Ft. Worth Tx.
    0
    ok i dont drive for wse but i do have an 2013 prostar with the promax motor. my comp has it turned down to 62. my impression coming from a 09 century, is it drives like a car. from steering to breaking it "feels" like a car not a truck. lost some storage in it as well. the battery powered apu works as well as expected, nothing will keep you cool when it's 105 outside. (but thats nothing a gatorade bottle wedged between the throttle and the break pedal to over ride the auto shut down wont fix..)

    found a glitch in the computer limiter, if you can get it over 66 keep your foot to the floor, it'll keep going for @ 5-10 miles at that speed. same thing if you hit 68 going down hill. keep foot to the floor and it'll hold that speed for about the same distance. now if you hit 70, hold on cause it'll run pretty much as fast as you wanna go. ( i had way to much time on my hands coming back from Cali when i noticed this.)

    anyway, it's a decent truck. good luck if you get one.
     
  3. Moose1958

    Moose1958 Road Train Member

    4,928
    4,406
    Dec 17, 2010
    Hampton Roads Va. area
    0
    I am in a new one now, have been for a bit over 3 weeks. So far everything works. My main problem is the weight. We pull so many heavy loads and most of the time I can't fill my tanks. It is a pain, but I like driving a truck that has don't smell.
     
  • Draft saved Draft deleted