2019 Volvo VNL 860 Stereo No Sound

Discussion in 'Heavy Duty Diesel Truck Mechanics Forum' started by arbiternal, Jun 2, 2020.

  1. arbiternal

    arbiternal Bobtail Member

    3
    1
    Jun 2, 2020
    0
    Hello folks,

    Have a silly little problem, car turns on fine, there's power to the stereo/radio unit, but there's no sound coming through, tried FM, AM, and USB, but no luck. Is there a easy fix for this?

    Thanks
     

    Attached Files:

  2. Truckers Report Jobs

    Trucking Jobs in 30 seconds

    Every month 400 people find a job with the help of TruckersReport.

  3. PE_T

    PE_T Road Train Member

    Try your fuse box.
     
    arbiternal Thanks this.
  4. arbiternal

    arbiternal Bobtail Member

    3
    1
    Jun 2, 2020
    0
    Thank you for the reply, I've checked the radio related fuses since then, but have not been able to find faulty ones, maybe I'm looking at the wrong fuses, maybe it's some other issue.
     
    PE_T Thanks this.
  5. boneebone

    boneebone Road Train Member

    2,094
    1,997
    Mar 13, 2009
    0
    It could be a defective amplifier, check the cabinet in the front upper right cubby hole in the corner, there’s usually an amplifier in there.
     
    Last edited: Jun 3, 2020
    arbiternal Thanks this.
  6. arbiternal

    arbiternal Bobtail Member

    3
    1
    Jun 2, 2020
    0
    Thank you for the reply. Not sure how to check if it's defective or not, but we'll figure something out!
     
  • Truckers Report Jobs

    Trucking Jobs in 30 seconds

    Every month 400 people find a job with the help of TruckersReport.

  • Draft saved Draft deleted