Sleeper blower moter shuts off

Discussion in 'Kenworth Forum' started by lionman101, Jan 13, 2018.

  1. lionman101

    lionman101 Light Load Member

    82
    57
    May 2, 2015
    perrysburg oh
    0
    Tried searching around for this problem, but not sure if some are having this issue. I'm in a 2017 T680, and occasionally if I have the blower on high in the sleeper and usually doesn't matter the temp I have it set at, it shuts off. All the controls shut off as well as if the sleeper button on the controls in the front was pressed, but the light is still on. After about a minute it starts to turn back on.
     
  2. tnpete

    tnpete Medium Load Member

    364
    336
    Jun 25, 2013
    Tn
    0
    On my T600 it was a weak breaker. It would pop, and after a minute or so turn back on. Then do it again and again. And be warned if its that. It will be hot if you touch it. Found mine with a heat gun. That thing was hot enough to brand your fingers.
     
  3. lionman101

    lionman101 Light Load Member

    82
    57
    May 2, 2015
    perrysburg oh
    0
    Yea. I ended up finding that out looking under my sleeper one day. Only it seems every possible relay is hot to the touch. Even the whole fuse panel under the driver dash. I'm sure that's not normal right? I found if I touch some of the wires in the back I lose power in the qualcomm, radio, lights under the bunk and the red lights or anything else. This seems to be all in all a fire hazard than anything.
     
  • Draft saved Draft deleted